Sayfalar

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Sitemiz kalitesiyle

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca esintilerin soğuyacak bulunması hem de ‘dinlenme’ (Ne tür dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların açılması derken gerçekte eksiksiz depresyon aylarına giriş ifa etmiş bulunuyoruz. En azından benim açımdan güz (sonbahar) tüm süre olduğu gibi yine maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ama bu ayların oyunseverler için 1 de harika tarafı var. Bu da oyundünyasında yaz boyunca süregelen (fazla şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 1 büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol aşıkları için en ehemmiyetli aylardır sonbahar ayları. zira hem Pro Evolution Soccer 2013 hem de FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) 13 piyasaya sürülür. Evvelden Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten 4 köşe olurduk.





derhal de Eylül ayının bitimine gelmemizle beraber havalar yine de soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü piyasaya sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda eksiksiz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES ikibinonüç, bu sene çok daha kararlı dersem yanılmış olmam.







0 yorum: